Μπορεί να ακούγεται παράλογο και να δείχνει μικροψυχία εκ μέρους τoυς, αλλά οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ σε δύο από τα δημοφιλέστερα forum τους, πανηγυρίζουν για την απόκτηση του Άλμπερτ Ριέρα από τον Ολυμπιακό!

Ο Άλμπερτ Ριέρα έπαιξε στη Λίβερπουλ για δύο σεζόν, καθώς πήρε μετεγγραφή από την Εσπανιόλ την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου (1 Σεπτεμβρίου του 2008), κοστίζοντας στην ομάδα το ποσό των 8 εκατομμυρίων λιρών.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά και αφού πρόλαβε να σκοράρει 3 γκολ σε 40 συμμετοχές με τη φανέλα των Reds, o Ριέρα άλλαξε λιμάνι για να φορέσει τα κόκκινα του Ολυμπιακού.

Στο άκουσμα της πιθανής απόκτησης του Ισπανού από τον Ολυμπιακό, επικράτησε πραγματικός πανικός στο Λιμάνι. Σε ποιο από τα δύο; Και στα δύο! Κι αν στην Ελλάδα, ήταν απολύτως λογικό, για τον κόσμο της ομάδας να… γκρεμίσει τα τείχη για να υποδεχθεί τον Ριέρα, η αντίδραση των φιλάθλων της Λίβερπουλ είναι ομολογουμένως απροσδόκητη.

Σε δύο από τα μεγαλύτερα forum των οπαδών της ομάδας, το www.redandwhitekop.com και το www.lfcreds.com, οι φίλοι της Λίβερπουλ αποχαιρετούν τον Ριέρα με πανηγυρισμούς και αίσθημα… ανακούφισης.