Στο ταμπλό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και Σαμίρ Νασρί έχουν από καιρό στήσει τα πιόνια τους, όμως οι κινήσεις είναι αργές, σε τέτοιο βαθμό που ο ένας μοιάζει ικανός να περιμένει τον άλλον επ’ άπειρον. Τελευταίες σκέψεις του Γάλλου μεσοεπιθετικού είναι να πιέσει τον Αλσατό τεχνικό, τονίζοντάς του ότι θα… μείνει στην ομάδα!

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» μπορεί να έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Νασρί θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, όμως αυτό που προσπαθεί να αποφύγει είναι να τον παραχωρήσει σε μία εκ των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Αρνήθηκε προφορικά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι κατά τη μεταγραφή του Γκαέλ Κλίσί, ενώ απέρριψε και δύο προτάσεις της Γιουνάιτεντ με την τελευταία να ανέρχεται σε 20 εκ λίρες.

Ουσιαστικά εξήγησε ότι η απόρριψη έγινε επειδή ο παίκτης κοστίζει 25 εκ λίρες όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» πιστεύουν ότι και με 25 εκ λίρες να επανέλθουν, πάλι ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι θα ακούσουν με τον Βενγκέρ να περιμένει προτάσεις από εξωτερικό. Άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φέρονται να ενημέρωσαν το μάνατζερ του Γάλλου μεσοεπιθετικού για τα τερτίπια του προπονητή του και τώρα είναι σειρά του να κινηθεί.

Αν ο Βενγκέρ συνεχίζει να απορρίπτει προτάσεις από την Αγγλία, ο Νασρί με τη σειρά του θα απορρίπτει όλες τις προτάσεις από το εξωτερικό, τονίζοντας στον Αλσατό ότι η απόφασή του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ότι θα αναγκάσει τη διοίκηση της Άρσεναλ για να μην τον χάσει του χρόνου τσάμπα που λήγει το συμβόλαιό του, να δεχτεί πλέον όλες τις προτάσεις ακόμη και αυτές των άμεσων ανταγωνιστών της.

Πηγή: sport-fm.gr