Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης λίγο μετά την κλήρωση της Euroleague για τη σεζόν 2011-2012. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν υπάρχουν ούτε εύκολα ματς άλλα ούτε και εύκολοι αντίπαλοι. Επιπρόσθετα ανέφερε πως θα πρέπει να ολοκληρωθεί τόσο το ρόστερ των «πράσινων» όσο και των υπόλοιπων ομάδων του Β΄ομίλου (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουνικάχα Μάλαγα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάμπεργκ και ΚΚ Ζάγκρεμπ), ώστε να υπάρχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη.

«Κάθε χρόνο είναι δεδομένο πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ή εύκολοι αντίπαλοι στην Euroleague. Το βασικό θέμα για εμάς είναι να ολοκληρωθεί το ρόστερ μας. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα είμαστε, γιατί πολλά πράγματα εξαρτώνται από εμάς. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες», ανέφερε ο Καστοριανός γκαρντ και πρόσθεσε:

«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι κάνουν οι αντίπαλοι στον Β’ όμιλο στη διάρκεια του καλοκαιριού και να κοιτάξουμε το ρόστερ τους ολοκληρωμένο. Κάποιες μετακινήσεις έχουν ήδη γίνει, όμως δεν έχουμε ακόμα την τελική εικόνα. Είναι βέβαιο πως θα είναι μία δύσκολη χρονιά».

Πηγή: sport-fm.gr