Την κόντρα του πρώτου σκόρερ του Champions League, Λιονέλ Μέσι, με τον αντίστοιχο του Europa League, Ρανταμέλ Φαλκάο, περιμένουν με ανυπομονησία οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι.

Η Αργεντινή «μονομαχεί» με την Κολομβία (03:45/Novasports1) για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει στην κορυφή του ομίλου, με τους «καφετέρος» να βολεύονται και με την ισοπαλία που θα τους χρίσει αυτόματα φαβορί για την πρωτιά.

Οι διοργανωτές απογοήτευσαν στο πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση, κυρίως λόγω της αναποτελεσματικότητάς του στην επίθεση. Μάλιστα το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Λιονέλ Μέσι έγινε δέκτης μεγάλης κριτικής από τα Μέσα στη χώρας, όπως άλλωστε και ο προπονητής της ομάδας, Σέρχιο Μπατίστα. Η Αργεντινή έχει πλέον και το άγχος της στις πλάτες της, αφού σε ενδεχόμενη δεύτερη σερί αποτυχία το κοινό της θα αποκτήσει, πιθανότατα, εχθρική συμπεριφορά.

Ο τεχνικός της «μπιανκοσελέστε» θα κάνει κάποιες αλλαγές, αφού στο πρώτο παιχνίδι η επιλογή του με τρία αμυντικά δεν απέδωσε. Η απόδοση του Σέρχιο Αγκουέρο, όταν μπήκε ως αλλαγή, μάλλον δεν του εξασφαλίζει μία θέση βασικού, σε αντίθεση με τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος θα διατηρηθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά οι Κολομβιανοί βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση. Έχοντας ως παρακαταθήκη τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής με σκορ 1-0 κόντρα στην Κόστα Ρίκα, μπορούν να παίξουν και για την ισοπαλία, η οποία θα τους εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα είναι και πάλι η «αιχμή του δόρατος» στο 4-5-1 Ερνάν Νταρίο Γκόμες, με τον Κάρλος Σάντσες να διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα, αν και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Αργεντινή (Σέρχιο Μπατίστα): Ρομέρο, Ρόχι, Γκ.Μιλίτο, Μπουρδίσο, Ζανέτι, Καμπιάσο, Μασεράνο, Παστόρε ή Λαβέτσι, Μέσι, Τέβες, Ντι Μαρία

Κολομβία (Ερνάν Νταρίο Γκόμες): Μαρτίνες, Αρμέρο, Γέπες, Περέα, Ζουνίγκα, Αγκιλάρ, Μπολιβάρ, Γκουαρίν, Ράμος, Μορένο, Φαλκάο

Η βαθμολογία του Α’ Ομίλου

1.Κολομβία 3(1)
2.Αργεντινή 1(1)
3.Βολιβία 1(1)
4.Κόστα Ρίκα 0(1)

Πηγή: sport-fm.gr