Δεύτερη, μόλις, μέρα προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό -πρώτη στο γήπεδο- και ο Φερέιρα ξεκίνησε, ήδη, να χρησιμοποιεί μπάλα.

Ο τεχνικός των «πράσινων» έδειξε ότι του αρέσει να τη χρησιμοποιεί, παρά το γεγονός ότι, σε πρώτο στάδιο, το βάρος πέφτει στη φυσική κατάσταση και το τρέξιμο.

Απ’ ότι φαίνεται, όμως, ο Φερέιρα θα συνδυάσει τρεξίματα, αλλά και παιχνίδια -με την κατοχή μπάλας.

Έτσι και την Παρασκευή…

Το πρωί, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα, με τον Αντώνη Πετρόπουλο να σκοράρει δύο φορές, ανοίγοντας το φετινό λογαριασμό από πλευράς ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού».

Κάτω από τα γκολπόστ κάθισαν οι δύο μικροί, Καπίνος και Ταμπάκης, ενώ οι Τζόρβας και Καρνέζης έκαναν ατομικό με τον Αλεξούδη.

Πριν την απογευματινή προπόνηση, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έμειναν στη Παιανία, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να γευματίσουν όλοι μαζί το μεσημέρι.

Κάτι το οποίο θα γίνεται καθημερινά, καθώς το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλαμβάνει γεύμα στη Παιανία και μεσημεριανή κατάκλιση, όπως ανακοίνωσε ο Φερέιρα.

Το απόγευμα, τώρα, οι «πράσινοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Σε αυτό, δίχτυα βρήκε και ο Σισέ, ο οποίος έκανε «σεφτέ», (ξανά) ο Πετρόπουλος, που έδειξε με το καλημέρα «ζεστός», αλλά και ο Κλέιτον.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο Σωτήρης Λεοντίου, του οποίου ο δανεισμός στην Ηλιούπολη ολοκληρώθηκε. Ο 26χρονος υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις το πρωί, ενώ το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά.

πηγή: sportfm