Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα τα σενάρια που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προσπαθεί σε συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αρκεί να βρεθεί ο παίκτης που θα ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή και θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Πολύ ψηλά στη λίστα από το πάνω ράφι είναι το όνομα του Βραζιλιάνου Ντιέγκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Βόλφσμπουργκ, ύστερα από τη διαμάχη που είχε με τον Φέλιξ Μάγκατ. Το κασέ του μέσου των «λύκων» αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ και για να πατήσει Ελλάδα θα πρέπει να δεχθεί να του γίνει μια αρκετά μεγάλη μείωση αποδοχών.

Εμπόδιο για τους Πειραιώτες αποτελεί και η επιθυμία του ίδιου να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League, σε συνδυασμό με μια καλή πρόταση, ίσως του αλλάξουν… μυαλά.

Εκτός από τον Ντιέγκο, στα υπ’όψιν για τον παίκτη που θα κάνει το «μπαμ» είναι και οι Ντιέγκο Σόουζα, Ελάνο, Ντενίλσον, Χλεμπ, Κάλστρομ, Γιοβάνοβιτς και Αρτέτα.

Πηγή: sport-fm.gr