Εντός της ημέρας θα υπογράψει ο Νέρι Καστίγιο στον Άρη. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ με την ελευθέρας από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ανά χείρας και θα κλείσει και τυπικά το θέμα του συμβολαίου του, που θα έχει διετή διάρκεια με ετήσιες απολαβές 550.000 ευρώ (συν μπόνους).

Στο μεταξύ, πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα βρίσκεται ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έχουν στα υπόψη μία άλλη λύση για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά φαίνεται πως δύσκολα θα προχωρήσει και σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία με τον 30χρονο άσο, για δύο χρόνια έναντι 320.000 ετησίως.

Εξηγήσεις από Μενδρινό και απαντήσεις από Αραβίδη

Ο Κώστας Μενδρινός αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες. Ο έτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση, Χρήστος Αραβίδης, μέσα από τη σελίδα του στο facebook ανέφερε: «Η λασπολογία έχει αναχθεί σε επιστήμη. Όσοι έχουν μυαλό και αντίληψη καταλαβαίνουν και όσοι με ξέρουν προσωπικά ξέρουν τι πρεσβεύω. Όποιος ψάχνει απολογίες, ενοχές και ‘χαρά’ στη μιζέρια του, ας ψάξει αλλού».

Αρχίζουν τα βάσανα

Την πρώτη τους συγκέντρωση για την ερχόμενη σεζόν θα κάνουν σήμερα (18:00) οι παίκτες του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Νέα πρόσωπα θα είναι ο Καρίμ Σολτάνι και ο Θανάσης Κανούλας, ενώ θα λείψουν οι Κουλουχέρης και Βανγκέλι, που έχουν εξασφαλίσει λίγες ημέρες επιπλέον άδεια. Αύριο θα γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών και την Τετάρτη θα αρχίσουν οι προπονήσεις, που μέχρι τις 7 Ιουλίου θα διεξάγονται στο Νέα Ρύσιο. Στις 8 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 του μήνα δίνοντας φιλικά με Ατρόμητο (15/7) και Κέρκυρα (19/7). Στις 25 Ιουλίου θα αρχίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και θα ολοκληρωθεί στις 7 Αυγούστου.

Πηγη: sport-fm.gr