Δεν θέλησε να μπει στην ουσία της υπόθεσης σχετικά με τη μεταγραφή Σισέ στη Λάτσιο, ο Ίγκλι Τάρε. Ο τεχνικός διευθυντής των «λατσιάλι» δεν έδωσε καμία επιπλέον πληροφορία για την πορεία των διαπραγματεύσεων, απλά αρκέστηκε να πει πως ο Γάλλος επιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει σε όλους.

«Και σε ποιον δεν αρέσει ο Σισέ; Πάντως, περισσότερα με συγχωρείτε, αλλά δεν έχω τίποτα άλλο να πω, επειδή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη», είπε σε ιταλικά Μέσα ο Τάρε, ο οποίος πρόσθεσε πως ενδεχόμενη άφιξη του στράικερ του Παναθηναϊκού δεν σημαίνει απαραίτητα πως χρειάζεται να αποχωρήσει ο Ζάρατε ή οποιοσδήποτε άλλος επιθετικός της Λάτσιο.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα τόσο στη Γαλλία, όσο και την Ιταλία εμπλέκουν -εκτός από την Έβερτον- και τη Λιλ στο κυνήγι της υπογραφής του Σισέ.

Δεν είναι λίγοι, πάντως, εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται ουσιαστικά για κινήσεις του μάνατζερ του Σισέ, ο οποίος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να πιέσει τη Λάτσιο ώστε να ανεβάσει την προσφορά της και να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Γάλλο άσσου στη Ρώμη.

Μια μεταγραφή την οποία βεβαίως, στον Παναθηναϊκό την περιμένουν πώς και πώς, αφού τα πάντα στην ομάδα έχουν «παγώσει», αφού ως γνωστόν δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές. Οι «πράσινοι» βλέπουν τις μέρες να περνούν και να μην έχουν καταφέρει να εξοικονομήσει χρήματα από εκεί που περίμεναν (άλλωστε, δεν κινείται τίποτα και για τον Μπουμσόνγκ).

Σε λίγες μέρες μάλιστα, ξεκινά η προετοιμασία και δεν αποκλείεται στην πρώτη συγκέντρωση της Πέμπτης αν μην υπάρχει ούτε ένα νέο πρόσωπο αλλά και καμία από τις αναμενόμενες αποχωρήσεις.

Πηγή: sport-fm