Η υπενθύμιση της διαπραγματευτικής ικανότητας του Πέτρου Θεοδωρίδη σε συνδυασμό με την -περιορισμένη- ικανότητα του Σταύρου Αδαμίδη για οικονομική υπέρβαση κάνουν κάτι παραπάνω από βέβαια τα… «παζάρια» στη μεταξύ τους συνάντηση το Σαβ/κο.

Η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής οδήγησε στην αναβολή του ραντεβού των δύο προέδρων και τη μεταφορά του μέσα στο Σαβ/κο (πιθανότατα το Σάββατο). Με την ευκαιρία, δε, του ταξιδιού του Σταύρου Αδαμίδη στη Βόρεια Ελλάδα (για εκδηλώσεις των Supporters σε Κομοτηνή και Κατερίνη), το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί μάλλον στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί όπου ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα πάει με πρόταση που θα κινείται κοντά στις 300.000 ευρώ (συν τον Ανέστη Αργυρίου) και προοπτική να ανέβει… βαριά βαριά στις 400.000, ενώ -αντίθετα- ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού (φαίνεται ότι) θα πάει χωρίς διάθεση να κατέβει κατά πολύ από τις απαιτήσεις του (πάνω από 500.000 ευρώ). Ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε θέτοντας χαρακτηρίζοντας πιθανότερο προορισμό του Γεωργιάδη (αλλά και του Ανάκογλου) το εξωτερικό.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θα ποντάρει στην επιθυμία του Θεοδωρίδη να πουλήσει τον παίκτη «τώρα που γυρίζει» (και ο Πανσερραϊκός είναι στη Β’ Εθνική), ενδεχομένως να ρίξει στο τραπέζι κι άλλα έμψυχα ανταλλάγματα (πέραν του Αργυρίου) και φυσικά θα ελπίζει να… αποδειχθεί εμπράκτως η θετική επιρροή που ακούγεται ότι μπορεί να έχει στον πρόεδρο των Σερραίων η φιλική σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πηγή: sport-fm.gr