Σε καλό κλίμα έγινε το ραντεβού της διοίκησης του Άρη με τον αδερφό και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ. Οι «κίτρινοι» προσφέρουν διετές συμβόλαιο έναντι συνολικά ενός εκατ. ευρώ στον Μεξικανό άσο, πρόταση που αποτελεί υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έδειξε καλή διάθεση, αλλά επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού εκκρεμεί η λύση της συνεργασίας με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Όσο υψηλότερη αποζημίωση από την ουκρανική ομάδα εξασφαλίσει ο Καστίγιο για να λύσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, τόσο μεγαλύτερες υποχωρήσεις θα είναι σε θέση να κάνει για να υπογράψει στον Άρη.

Προτάθηκε ο Κέπα

Στον Άρη, που αναζητεί έναν επιθετικό περιοχής, προτάθηκε ο Κέπα και πιθανώς να εξεταστεί η περίπτωσή του. Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίστηκε φέτος με την Ουέλβα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας 19 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο Ισπανός φορ, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σεβίλλης, δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας, τη Γουέστ Χαμ και τη Χετάφε, όπου έπαιξε.

Ο Άρης, πάντως, έχει ήδη συμφωνήσει με την Αναγέννηση Επανομής για την απόκτηση του Θανάση Κανούλα. Ο 19χρονος επιθετικός διεκδικείτο και από την ΑΕΚ.

Σαουθάμπτον για Βανγκέλι

Μετά την Ανκαραγκουτσού και η Σαουθάμπτον φέρεται να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Χρήστου Βανγκέλι. Η ομάδα που ανέβηκε στην Championship φέρεται να παρακολούθησε τον Αλβανό διεθνή μπακ στον αγώνα με τη Βοσνία. Πάντως μέχρι τώρα δεν υπάρχει πρόταση ή έστω κρούση από ομάδα του εξωτερικού για τον 26χρονο άσο.

Πηγή: sport-fm.gr