Να… ξεμπερδέψει με τους Έλληνες θέλει η ΑΕΚ πριν στραφεί στην αγορά του εξωτερικού. Ήδη Κοντοές, Μπουγαΐδης έχουν ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και όλα δείχνουν πως ακολουθεί ο Σιαλμάς. Η «Ένωση» πλέον στρέφεται στις ανανεώσεις με τον… νέο (Μανωλά) και τις παλιοσειρές (Λυμπερόπουλο, Δέλλα) να παίρνουν σειρά.

Ο Σταύρος Αδαμίδης θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με τους δύο τελευταίους εντός της επόμενης εβδομάδας, πράγμα που δύσκολα θα συμβεί. Πρόκειται για δύο ιδιαίτερες περιπτώσεις, αφού οι ποδοσφαιριστές πλέον βρίσκονται στα 36 τους χρόνια και θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά το αν θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του άλλου αρχηγού της ομάδας (Γεωργέας), ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Η παραμονή και των δύο θεωρείται σημαντική και από τον Μανόλο Χιμένεθ, όμως Δέλλας και «Λύμπε» δεν σκοπεύουν να απαντήσουν νωρίτερα από την επόμενη εβδομάδα.

Αν και αμφότεροι έχουν αρχίσει να βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να αγωνίζονται και την ερχόμενη περίοδο με τη φανέλα της ΑΕΚ και υπάρχει αισιοδοξία πως θα απαντήσουν θετικά, δεν ενθουσιάστηκαν κιόλας από όσα άκουσαν για το οικονομικό κομμάτι. Βάσει του πλάνου λιτότητας, τους έχουν προταθεί νέα συμβόλαια με μειωμένες αποδοχές και οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες.

Πηγή: sport-fm.gr