Άσχετα από τις εκλογές στη Λέσχη για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ο Σάκης Τσιώλης συνεχίζει απρόσκοπτα τη δουλειά του. Σκεπτόμενος και λειτουργώντας ως προπονητής του Άρη, θέτει τους στόχους της επόμενης σεζόν:

Ο Καρδιτιώτης τεχνικός ανοίγει τα χαρτιά του και τονίζει πως θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, προσθέτοντας πως θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις ώστε οι «κίτρινοι» να στηρίζονται σταδιακά στους παίκτες από τα τμήματα υποδομής.

Ο κ. Τσιώλης φιλοξενήθηκε στον «ΑΡΗΣ FM 92.8» και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε…

Στο στάδιο προετοιμασίας: «Στις 27 του μήνα, πρώτα ο Θεός, θα κάνουμε την πρώτη μας επιστροφή. Στις 28 μπαίνουμε στο γήπεδο. Οι 2-3 πρώτες ημέρες θα έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση και με ιατρικές εξετάσεις. Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από γιατρούς, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Στις 2 Ιουλίου ξεκινά το πρώτο στάδιο στο Ρύσιο και στη Θεσσαλονίκη, στις 8 θα φύγουμε για το Καρπενήσι, όπου και θα παραμείνουμε μέχρι τις 22. Στις 25 αναχωρούμε για την Αυστρία, για τη βασική μας προετοιμασία, μέχρι τις 7 Αυγούστου, όπου θα δουλέψουμε την τακτική και το σύστημα. Γύρω στις 10 Αυγούστου και μέχρι τις 14 θα πάμε στην Ιταλία, για 1-2 φιλικά, ώστε να αποφύγουμε και την ζέστη που θα έχει εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα, αλλά και για να πάρουν παραστάσεις οι ποδοσφαιριστές και να πάνε πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Στα ταλέντα που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής: «Ένας προπονητής πέρα από την εφήμερη επιτυχία του αγωνιστικού τμήματος, πρέπει να αφήνει και κάτι πίσω του. Με βάση την οδηγία της UEFA για τους γηγενείς ποδοσφαιριστές, υπάρχει ένα μεγάλο προνόμιο στον Άρη. Εγώ, προσωπικά, νιώθω προνομιούχος, γιατί πήρα μια πρωταθλήτρια ομάδα στα χέρια μου. Υπάρχουν καλοί παίκτες και πολλά παιδιά που είναι Αρειανοί, αλλά και ο κόσμος θα χαρεί να δει δικά του παιδιά στη μεγάλη ομάδα. Όλα αυτά, βέβαια, εφ’ όσον πληρούν τις προϋποθέσεις και μπορούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα. Είμαστε πολύ κοντά να “χτυπήσουμε φλέβα χρυσού” με αυτά τα παιδιά. Γιατί να “αιμορραγεί” η ομάδα με παιδιά που έρχονται και φεύγουν σε 6 μήνες»;

Στο στυλ παιχνιδιού που θα προσπαθήσει να περάσει: «Ο Άρης με την ιστορία, την οργάνωσή του και τη δύναμη του κόσμου του, θα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους, να παίζει επιθετικά. Να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και με αυτοματισμούς και δεν εννοώ να παίζουμε με 4 σέντερ φορ. Θέλω να πιστεύω ότι πολύ γρήγορα ο κόσμος θα ευχαριστηθεί την ομάδα του. Θέλουμε να πάρουμε μέτρα στην επίθεση. Δεν αρμόζει στον Άρη να παίζει κλεφτοπόλεμο ή παιχνίδι αντεπίθεσης. Πρέπει να μεταφέρουμε το παιχνίδι στα 3/4 του αντιπάλου και όχι να παίζουμε εμείς στα 3/4 του γηπέδου. Το γρήγορο παιχνίδι θα μας κάνει να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην περιοχή».

Πηγή: sportfm.gr