Την κατάσταση του Αντελίνο Βιεϊρίνια περιμένει να δει σήμερα ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ώστε να αποφασίσει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον …τελικό της Τετάρτης με την ΑΕΚ στην Τούμπα. «Πονοκέφαλος» για τον Έλληνα τεχνικό και ο Λίνο, ο οποίος έκανε θεραπεία μαζί με τον Πορτογάλος χθες.

Το οίδημα στο δικέφαλο του Βιεϊρίνια προβληματίζει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, αφού ο Πορτογάλος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» στη φαρέτρα των Θεσσαλονικέων και κανείς δεν θέλει να απουσιάζει από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό με την ΑΕΚ. Οι πιθανότητες συμμετοχής του 25χρονου μέσου είναι με το μέρος του, αλλά το πιθανότερο είναι να παρθεί η τελική απόφαση την ημέρα του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στην περίπτωση του Λίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει πρόβλημα στο ίδιο σημείο με τον Βιεϊρίνια, αλλά όχι μόνο ένα απλό οίδημα. Ο Χάβος στην περίπτωσή του έχει εναλλακτικές, ωστόσο, σε ένα ματς που θέλει να επιτεθεί και να απειλεί την «Ένωση» θέλει να τα επιθετικά του μπακ στη διάθεσή του.

Στον αγωνιστικό τομέα, σίγουρη είναι η απουσία του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές που έχει τιμωρηθεί λόγω καρτών, στα δύο εναπομείναντα εντός έδρας ματς.

Πηγή: sport-fm.gr