Θέση ανιχνευτή ταλέντων στη Βραζιλία προτίθενται να προτείνει στον Ρονάλντο Γκιάρο η διοίκηση του Άρη, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του και επιστρέψει στην πατρίδα του. Η ΠΑΕ αναμένεται να προτείνει στον 38χρονο αμυντικό συμβόλαιο με τις μισές απολαβές από αυτές που είχε φέτος και είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει ενεργός και τη νέα σεζόν.

Απολογισμός Αθανασιάδη
Ο Θανάσης Αθανασιάδης και οι συνεργάτες του θα κάνουν έναν απολογισμό του έργου τους στην ΠΑΕ Άρης σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν το μεσημέρι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο για τις εκλογές που θα γίνουν πιθανότατα στις 22 Μαΐου, έναντι των άλλων δύο ψηφοδελτίων, με επικεφαλής τον Λάμπρο Σκόρδα και τον Παναγιώτη Στεφανίδη αντίστοιχα.

Δεν «καίγονται» για Κάλβο
Νέο δανεισμό ή πώληση του Τόνι Κάλβο θα επιδιώξει ο Άρης. Για την ποιότητα του 24χρονου Ισπανού εξτρέμ δεν υπάρχει αμφιβολία, ωστόσο ο Σάκης Τσιώλης αμφιβάλει-έχοντας ενημερωθεί από τους αρμόδιους για τα πεπραγμένα του Κάλβο-για τον άστατο χαρακτήρα και την αγωνιστική πειθαρχία του.

Ώρα για εργομετρικά
Σε εργομετρικές εξετάσεις θα υποβληθούν οι παίκτες του Άρη και την Τετάρτη, λίγο πριν την ολοκλήρωση των προπονήσεων για τη φετινή σεζόν. Την προσεχή Παρασκευή υπάρχει το φιλικό με την Ξάνθη, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας, Πορτίγια, Νέτο και Ρονάλντο. Ορατό είναι το ενδεχόμενο να γίνει κι ένα ακόμη φιλικό, με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα εν είδη φιέστας για την επιστροφή των Ηπειρωτών στη Σούπερ Λίγκα.

Πηγή: sport-fm.gr