Δεν λέει να ατονήσει με τίποτα το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ που αποτελεί από πέρυσι το καλοκαίρι το Νο1 στόχο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων». Σύμφωνα με τη «Daily Mail» ετοιμάζεται πρόταση κοντά στα 30 εκ ευρώ.

Ο Ολλανδός ηγέτης της Ίντερ ανανέωσε πρόσφατα με την ομάδα του ως το 2015 με καλύτερους οικονομικά όρους, όμως η φετινή πορεία του ιταλικού συλλόγου δεν τον έχει ικανοποιήσει. Πέρα από αυτό δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Λεονάρντο, όμως συμβαίνει και με άλλους παίκτες των «νερατζούρι». Όλα αυτά έχουν αλλάξει την άποψή του για τους πρωταθλητές Ευρώπης ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του τρεμπλ υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Γιουνάιτεντ είχε προσπαθήσει από το περασμένο καλοκαίρι να τον αποκτήσει και να βρει το νέο Πολ Σκόουλς με τον παλιό να ετοιμάζεται να αποσυρθεί ίσως ακόμη και στο τέλος της σεζόν. Μπορεί πέρυσι να βρήκε σε τοίχο όμως φέτος τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά και η Ίντερ φέρεται διατεθειμένη να συζητήσει τη μεταγραφή με το ρήγμα Λεονάρντο – Σνάιντερ να αφήνει την αγγλική ομάδα αισιόδοξη.

Πηγή: sport-fm.gr