Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ Θεσσαλονίκης στους εφήβους πανηγύρισε ο Άρης κερδίζοντας τον Μαντουλίδη 64-48 στο κλειστό γήπεδο του Ευόσμου.

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ Θεσσαλονίκης στους εφήβους πανηγύρισε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» στον τελικό του πρωταθλήματος αντιμετώπισαν τον Μαντουλίδη και παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς τον αγώνα κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο δεκάλεπτο να περάσουν μπροστά και να «κλειδώσουν» από πολύ νωρίς την υπόθεση τίτλος.

Η καλή άμυνα έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του Νίκου Δημητρίου, ενώ οι δύο ομάδες κατά διαστήματα προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που κατέκλεισαν το κλειστό γήπεδο του Ευόσμου.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Καμήλαλη από πλευράς Άρη και παρά το γεγονός ότι η γιατρός του γηπέδου συνέστησε να μη συνεχίσει την αναμέτρηση, ο ίδιος ο παίκτης όχι μόνο έπαιξε αλλά ήταν και από τους κορυφαίους για τους πρωταθλητές.

Πλέον οι «κίτρινοι» στρέφουν την προσοχή τους στην κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Διαιτητές του τελικού ήταν οι Γκούμας – Κασαπίδης.

Τα δεκάλεπτα ήταν:
13-19 32-28 49-34 64-48.
Οι πόντοι για τις δύο ομάδες
Άρης (Δημητρίου) Μποχωρίδης 7(1),Καμήλαλης 6,Δέτσικας,Γερομίχαλος Δ. 1,Μαυρογιάννης 16(2),Σιώπης, Βασιλειάδης 2,Θεοδωρίδης,Χρυσικόπουλος 19(2),Μανδαλτσης11,Κάσουρας 2,Γερομίχαλος Π.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Κοκκινόπουλος) Ζειμπέκης 7(1),Γεωργάκης 4,Σιολογκας,Πανταζης, Δεληγεώργης 7,Αμπεριάδης,Ναούμης 2,Καραίσκος 2,Μηντζαρισης 2,Βελισσαριου 7(1),Καμπούρης 8,Δαβάνης 9.

πηγή: gazzetta