Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, τέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της σημεινής προπόνησης του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είναι πιθανό να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τους Αρκάδες το δεξί άκρο της επιθεσης, αντί του Σίντνεϊ Γκοβού.

Από εκεί και πέρα, σε θεραπεία υποβλήθηκε για άλλη μία ημέρα ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος έχει τεθεί οριστικά εκτός για το ματς της Κυριακής, ενώ οι Νίνης και Σπυρόπουλος έκαναν ατομικό, με τον Έλληνα μπακ να αναμένεται να μπει από αύριο σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, δίτερμα και τακτική.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 την ομάδα του κόντρα στο συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, με τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης και τους Λέτο αριστερά και Γκοβού ή Χριστοδουλόπουλο δεξιά. Την τριπλέτα στα χαφ θα συνθέσουν κατά πάσα πιθανότητα οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Καραγκούνης, ενώ στην άμυνα θα είναι οι Βύντρα, Μπουμσόγνκ, Σαριέγκι και ένας εκ των Σπυρόπουλου ή Ιωαννίδη. Κάτω από τα δοκάρια το πιθανότερο είναι να διατηρηθεί ο Κοτσόλης.

Πηγή: sport-fm