Στον πάγκο της Τότεναμ μέχρι το 2013 θα κάθεται ο Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Άγγλος τεχνικός πέρυσι οδήγησε τους Σπερς στο Champions League. Ο έμπειρος προπονητής χάρισε τους Λονδρέζους την δυνατότητα να παίξουν για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, καθώς τερμάτισαν στην 4η θέση στην Premier League. Αν και το όνομά του συνδέθηκε με μετακίνηση στην Αλ Αχλί, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι κινήθηκε γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες κράτησε τον 63χρονο στο τιμόνι του κλαμπ.

«Ο σύλλογος ανακοινώνει με ενθουσιασμό την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή, Χάρι Ρέντναπ, μέχρι το 2013» αναφερόταν στο site της Τότεναμ. Ο Ρέντναπ την ανέλαβε στην τελευταία θέση του πίνακα τον Σεπτέμβριο του 2008 και μέσα σε δύο χρόνια την έστειλε ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με προοπτική να παίξει στους ομίλους του Champions League.

Επόμενη κίνηση είναι η ανανέωση των συμβολαίων των Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς για τέσσερα και έξι χρόνια αντίστοιχα, καθώς το κλαμπ σκοπεύει να χτίσει στην επιτυχία της ήδη υπάρχουσας ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr