Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη, αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, σύμφωνα με τον Λευτέρη Σούμποτιτς. Ο «Πίξι» δήλωσε, επίσης, πως η προετοιμασία των «κιτρίνων» δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή λόγω των απουσιών, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση.

«Ο αυριανός αγώνας με το Μαρούσι είναι πολύ σημαντικός για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι χρειαζόμαστε τη νίκη για να μείνουμε σε τροχιά τετράδας καθώς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Έχω πει ότι για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη της κανονικής περιόδου πρέπει να κερδίζουμε αγώνες και εκτός έδρας. Και αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο απέναντι στο Μαρούσι. Το Μαρούσι είναι μια καλή ομάδα της οποίας το παιχνίδι βασίζεται κυρίως στο Μπάγκαριτς έτσι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο παίκτη χωρίς βέβαια να υποτιμούμε τους υπόλοιπους. Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία μας όλες αυτές τις μέρες ήταν ελλιπής καθώς έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για το αυριανό ματς. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε συνεχίζοντας τις καλές μας εμφανίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να παίξουμε ομαδικά ώστε να πάρουμε τη νίκη σε ένα κομβικό σημείο της χρονιάς», είπε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Σε τέσσερις νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για τον Άρη, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στο Μαρούσι, ευελπιστεί ο Έντιν Μπάβτσιτς : «Το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο. Πρέπει να κερδίσουμε ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά . Έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε ώστε να τερματίσουμε στην καλύτερη θέση, στην κατάταξη της κανονικής περιόδου. Το Μαρούσι είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε καλά ώστε να πάρουμε τη νίκη. Από το Μαρούσι γνωρίζω καλά τον Κογιαντίνοβιτς ο οποίος είναι συμπαίκτης μου στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην αφήσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό του. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε στο αυριανό παιχνίδι».

Πηγή: sportfm.gr