Ο Σάκης Τσιώλης είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μετά από συνάντηση με τη διοίκηση των «κιτρίνων» είπε το «ναι» στην πρόταση συνεργασίας και απομένει η ανακοίνωση. Οι αντιρρήσεις του να εργαστεί σε άλλη ομάδα τη φετινή σεζόν λόγω της ηθικής του δέσμευσης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου κάμφθηκαν και δέχτηκε να αναλάβει εν λευκώ την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η επιμονή της ΠΑΕ Άρης και οι προτροπές που δέχτηκε από πολλούς φιλάθλους του να αναλάβει την ομάδα έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην τελική του απόφαση. Το πρωί της Πέμπτης θα ανακοινωθεί η συμφωνία, που πιθανότατα θα είναι διάρκειας ενάμιση χρόνου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Κολτσίδα πως η προπόνηση της Πέμπτης δεν θα γίνει στο Νέο Ρύσιο στις 11:00, αλλά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 16:00.

Ο Σάκης Τσιώλης γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 30 Ιουνίου του 1959. Έκανε σημαντική καριέρα στη Λάρισα, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος (1985) και το πρωτάθλημα (1988), ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Ιωνικό και Πανηλειακό. Άρχισε την προπονητική του καριέρα από τον Αστέρα Αμαλιάδας κι ακολούθως δούλεψε σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ναυπακτιακό Αστέρα, Πανιώνιο (βοηθός του Γιάτσεκ Γκμοχ), Πανηλειακό, Πανελευσινιακό, Πατραϊκό, Καλαμάτα, Ιωνικό, Λεβαδειακό και Θρασύβουλο. Το 2009 ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο οδήγησε στη Σούπερ Λίγκα, αλλά αποχώρησε μετά από απόφαση του Αχιλλέα Μπέου.

Πηγή: sportfm.gr