Καμία πρόθεση να δημιουργήσει κλίμα εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν είχε ο Μπρούνο Τσιρίλο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Ιταλός αμυντικός χαρακτήρισε ατυχές το κάλεσμά του στον κόσμο να κάνει «μπ…ελο» τη ρεβάνς της Τούμπας και ζήτησε από τον κόσμο της «Ένωσης» να τον συγχωρέσει. Παράλληλα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πρόκριση, αλλά και τη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία.

Αναλυτικά, ο Μπρούνο Τσιρίλο είπε:

Για τον χθεσινό πρώτο ημιτελικό: «Ήταν ένα δύσκολος αγώνας. Δεν ήταν εύκολο για μας να παίζουμε με εννέα παίκτες στα τελευταία 15-17 λεπτά, αλλά το σημαντικό είναι πως αποφύγαμε να δεχτούμε γκολ».

Για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα: «Δεν υπήρχε λόγος να αποβληθεί ο Ίβιτς και ο Λίνο. Πιστεύω όμως πως όλοι μας είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε λάθη. Δεν ήταν μια καλή μέρα για εκείνον».

Για τη ρεβάνς της Τούμπας: «Ελπίζουμε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Σίγουρα θα είναι δύσκολη η ρεβάνς, γιατί η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να περάσει στον τελικό. Όμως το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για τη δήλωσή του που σχολιάστηκε αρνητικά:
«Είπα μια λέξη που αργότερα μου εξήγησαν πως δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Δεν μιλάω καλά τα ελληνικά και δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Όλοι ξέρουν και γνωρίζουν πως δεν θέλω να προκαλώ βία. Ήθελα μόνο να πω ότι ζητώ στον επαναληπτικό από τον του ΠΑΟΚ να δημιουργήσει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να με συγχωρήσουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ».

Πηγή: sport-fm.gr