Η απόφαση της ΓΓΑ να μην ανακοινώσει την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ, αλλά και να μην έχει τοποθετηθεί επισήμως μετά τη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη, προκαλεί απορίες.

Η επιμονή της για αναβολή του αγώνα από τη στιγμή που δεν είναι δυνατή η εξασφάλιση της παρουσίας μαθητών στον αγώνα που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή έχει βρει αντιμέτωπη τόσο την ΕΟΚ, όσο και τις δύο ομάδες, έστω κι αν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως θα σεβαστεί τις αποφάσεις της Πολιτείας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης. Κάποιες φήμες θέλουν τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ να ρίχνει ευθέως την ευθύνη στη ΓΓΑ για το… μπάχαλο που δημιουργήθηκε για τον τελικό. Μάλιστα, δεδομένων των καλών σχέσεων που έχει ο ίδιος με τις διοικήσεις των δύο ΚΑΕ, δεν αποκλείεται το μέτωπο να είναι κοινό.

Μην ξεχνάμε πως ο κ. Βασιλακόπουλος έχει έρθει σε ρήξη με τον κ. Μπιτσαξή και για τη δραστική μείωση στις επιχορηγήσεις προς τις αθλητικές ομοσπονδίες και την ΕΟΚ ειδικότερα.

Όπως και να έχει, κανείς δεν μπορεί να είναι 100% βέβαιος πως τελικά δεν θα γίνει τελικός την Κυριακή. Όχι από τη στιγμή που επισήμως δεν έχει αναβληθεί.

Πηγή: sport-fm.gr