Το σκεφτόταν και το’ κανε. Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί πρόσφατα να δήλωσε πως δεν μπορεί να φανταστεί την ΑΕΚ χωρίς τον Τραϊανό Δέλλα και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο προτίμησε να αφήσει αμφότερους εκτός αποστολής, προκειμένου να τους ξεκουράσει εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη.

Εκτός της 18μελους αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Γιάχιτς, Γκέντσογλου και Ιντζόγλου, οι τιμωρημένοι Μάκος και Σκόκο, ο Νταντόμο για λόγους τακτικής και ο ανέτοιμος Ντρπιτς. Με την ομάδα προπονήθηκε ο υπό δοκιμήν Ντένις Καλίνκοφ, που θα παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Μανωλάς, Νασούτι, Καφές, Καράμπελας, Ματέος, Αργυρίου, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Μπερνς, Έντερ, Λαγός.

Φθηνά τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Την προσεχή Δευτέρα στις 12:00 θα τεθούν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ όρισε πολύ χαμηλές τιμές στα εισιτήρια, τα οποία ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr