Τη νίκη με 3-1 πήρε ο ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα διάρκειας 120 λεπτών κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, χάρη σε γκολ των Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ και Μπάμπα.
Οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημά του, δεν πατούσαν όμως καλά και έβλεπαν τους Κύπριους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να γίνονται επικίνδυνοι με τον Γκάρι Ροντρίγκες.
Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για τον Απόλλωνα, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 44ο λεπτό με το δοκάρι του Κβίντα, ο οποίος ολοκλήρωσε την αντεπίθεση που ξεκίνησαν οι Ροντρίγκες και Ντουοντού.
Στο δεύτερο ημίχρονο (διάρκεια 60 λεπτών το καθένα) ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε πολλές αλλαγές και από τη στιγμή που πέρασε στο ματς ο Κωνσταντέλιας βελτιώθηκε κατά πολύ η απόδοση του «δικεφάλου του βορρά», ο οποίος εξασφάλισε τη νίκη μέσα σε ένα 20λεπτο.
Στο 74′ ο Ντεσπόντοφ με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, στο 87′ ο Τσάλοφ ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα στο τετ α τετ με τον Χατσίδη, γράφοντας το 2-0 και στο 90′ ο Μπάμπα ανέβασε το σκορ στο 3-0.
Το μόνο που κατάφεραν οι Κύπριοι ήταν να μειώσουν σε 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με κεφαλιά του Χαραλάμπους στο 114′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Παβλένκα, Κένι, Μπαταούλας, Μιχαηλίδης,Τέιλορ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Πέλκας (31′ Ιβανούσετς), Τάισον, Μύθου.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γκουγκεσασβίλι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα, Μεϊτέ (61′ Τσοπούρογλου), Καμαρά, Κωνσταντέλιας, Χατσίδης (61′ Σορετίρε), Ντεσπόντοφ (110′ Μπέρδος), Τσάλοφ.