Σε μια ανάρτηση που… μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει προχώρησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Άρη.
Ο 38χρονος άσος φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του. Μια καριέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε και ένα ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα σπάσει.
Ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας αλλά και στους ΠΑΟΚ και Άρη, οπότε αποφάσισε να ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία του, έχοντας πίσω τα κασκόλ των πέντε μεγάλων ομάδων.
«Τα σχόλια δικά σας», ήταν το μήνυμα του Λάζαρου, ο οποίος κατέκτησε πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
