Μια αγωνιστική πριν από την μεταξύ τους αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός φεύγουν μακριά από τις έδρες τους για την 22η αγωνιστική της Football League. Παράλληλα ο Διαγόρας υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:

Σάββατο 12/2

Τρίκαλα – Εθνικός Αστέρας 15:00

Τα ανεβασμένα Τρίκαλα μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Δράμας θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τους Γιώτα, Τελκίνσκι και Ριζογιάννη. Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Παντέλης θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα χωρίς τους Λουάμο, Χωριανόπουλος και Άντονι.

Αγροτικός Αστέρας – Βέροια

Το άλλο παιχνίδι του Σαββάτου, στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας, με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, καθώς εκδόθηκαν εισιτήρια, υποδέχονται την Βέροια, η οποία επικράτησε 1-0 της Ηλιούπολης. Εκτός θα είναι οι Μιχαλόπουλος, Καλτσάς και Διαμαντόπουλος.

Κυριακή 13/2

Θρασύβουλος – Παναιτωλικός 15:00

Στη Φυλή ο Θρασύβουλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο οποίος θέλει να πάει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ με την μικρότερη δυνατή διαφορά. Εκτός για τους φιλοξενούμενους είναι ο Θεοδωρίδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από την άλλη πλευρά ο Άκης Μάντζιος ψάχνει την πρώτη του νίκη με τους «πράσινους». Εκτός θα έχει τους Μπσκσδ΄ρυς, Φρίνμποργκ, Λανγκλέ και Παληγεώγργο.

Πιερικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Πιερικό στην Κατερίνη και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει απώλειες προκειμένου να μην μειωθεί η διαφορά από τον δεύτερο Παναιτωλικό. Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου δεν θα έχει τους Γουσούλη, Κοντεών και Πέντα.

Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας

Σε ένα από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Λεβαδειακός υποδέχεται, μετά την νίκη του επί του Θρασύβουλου, τη Δόξα Δράμας, η οποία την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τα Τρίκαλα. Εκτός για την ομάδα του Βασίλη Βούζα θα είναι οι Σωτήρχος και Τάσιτς, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μπάρκογλου. Από τη άλλη πλευρά ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει τραυματίες τους Χατζησήση, Καρακώστα και Χατζηπαντελίδη.

Ηλιούπολη – Αν. Καρδίτσας

Στην Ηλιούπολη η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου υποδέχεται την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον τραυματία Ουρόσεβιτς να είναι ο μοναδικός απόντας. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη έχει εκτός τους Μπιτέλη και Ντοριβάλ.

Ιωνικός – Πανθρακικός

Χωρίς τους Πασσά και Τριανταφυλλίδη θα υποδεχτεί ο Ιωνικός τον Πανθρακικό. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κομοτηνής κατεβαίνει στην Νεάπολη χωρίς κανένα πρόβλημα αφού επέστρεψε και ο Περπερίδης.

Δευτέρα 14/2

Διαγόρας – ΟΦΗ 18:00

Στη Ρόδο θα γίνει η αναμέτρηση, η οποία συγκεντρώνει και τα βλέμματα της αγωνιστικής. Οι Ροδίτες προέρχονται από την ήττα στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα με το εκπληκτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας 4-3. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 του Ιωνικού. Για την ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη εκτός θα είναι οι Ζλάτκοβιτς, Πουλόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Γκούντμαν. Από την άλλη πλευρά για τον ΟΦΗ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Τάντιτς.

Εθνικός – Καλλιθέα 19:00

Το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία στην Football League γίνεται στο «Ελληνικό». Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν στην διάθεσή τους, τους Φαρινόλα και Κορακάκη. Από την άλλη πλευρά η Καλλιθέα, μετά την ισοπαλία με τον Πανθρακικό θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να ελπίζει για συμμετοχή στα πλέι άουτ. Εκτός θα είναι οι Πινδώνης και Κουτρουμπής.

Η επόμενη αγωνιστική:

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα
Δόξα Δράμας – Θρασύβουλος
Βέροια – Πιερικός
Εθνικός Αστέρας – Λεβαδειακός
Αν. Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας
ΟΦΗ – Τρίκαλα
Καλλιθέα – Ηλιούπολη
Πανθρακικός – Διαγόρας
Ιωνικός – Εθνικός

Πηγή: sport-fm