Στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε μετά την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που όμως εξέφρασε την άποψη ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα σε ότι αφορά την πρωτιά στον 5ο όμιλο.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το περιμέναμε. Ήμασταν σίγουροι ότι η Κάχα θα είχε πολύ μεγάλο κίνητρο και έτσι ήταν. Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δύο λεπτά και κάναμε πολλά λάθη. Δεν παίξαμε καλά για το επίπεδό μας, συνολικά στο παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στις αλλαγές τους δεν βρήκαμε τις κατάλληλες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση άξιζαν τη νίκη», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «πράσινων».

Σε ότι αφορά την μάχη για την πρωτιά στον όμιλο, τόνισε: «Έχω ξαναπεί ότι το γεγονός πως πετύχαμε δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν σημαίνει κάτι φοβερό. Κάθε ματς κρίνει το τι θα γίνει. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Μετά από τα δύο ματς κάποιοι είπαν ότι τελειώσαμε και είμαστε πρώτοι. Ξέρω ότι έχει πολλή δουλειά μέχρι να βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι».

Όσο για τη ρεβάνς με τους Βάσκους στο ΟΑΚΑ, την επόμενη αγωνιστική, ο Ομπράντοβιτς, πρόσθεσε: «Kάθε παιχνίδι θα κρίνει τη θέση μας και θα τα δούμε όλα ξεχωριστά».

πηγή: sportfm