Η έντονη φημολογία περί ενίσχυσης στον «άσο» για τον Ολυμπιακό με τους Ντεγκρά και Οτσόα να παρουσιάζονται «κλεισμένοι», αλλά και τα σενάρια που είχαν βγει στην επιφάνεια περί παραχώρησης του Πάντελιτς στην Βόλφσμπουργκ, οδήγησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην απόφαση να εκφράσει δια ζώσης την στήριξή του τόσο στον Σέρβο φορ όσο και στον Ούρκο Πάρντο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του τους δύο παίκτες, προκειμένου να τους εκφράσει τις δικές του προθέσεις για εκείνους, ώστε να μην επηρεαστούν από όσα λέγονται και γράφονται.

Στον Σέρβο επιθετικό ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα και ότι υπολογίζεται κανονικά, ενώ εξέφρασε την στήριξή του στον Ισπανό γκολκίπερ, στον οποίο είπε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του.

Στις επάλξεις ο Μέλμπεργκ
Ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη, όπως και ο Ντουντού που ολοκλήρωσε με ατομική προπόνηση με τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο και ο Νίκος Παπαδόπουλος παραμένουν τραυματίες και συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που τους έχει δοθεί. Ο Καταλανός μεσοαμυντικός αναμένεται να επανέλθει μετά τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Μετά το τέλος της προπόνησης, σύσσωμη η ομάδα μετέβη σε εστιατόριο του Κολωνακίου. Ο Βασίλης Τοροσίδης αποφάσισε να κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του.

Πηγή: sportfm.gr