H «Μπάρτσα» μοιάζει ανίκητη κόντρα σε κάθε αντίπαλο, αν τα βάλει κανείς στο… λογαριασμό μαζί με τα οκτώ που «εισέπραξαν» από τους «μπλαουγκράνα» για το πρωτάθλημα, είναι κομμάτι βαρύ το άθροισμα.

Είναι μία κουβέντα που ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει παρηγοριά για τους παίκτες της Αλμερίας, μετά το 5-0 με το οποίο ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας στο «Καμπ Νου».

Ο χορός των τερμάτων για την ομάδα του Γκουαρντιόλα άρχισε μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Μέσι με σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Εστέμπαν και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βίγια με σουτ από πλάγια θέση διπλασίασε τα γκολ για τους «μπλαουγκράνα» και με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, ο Μέσι με αριστερό πλασέ έκανε το 3-0.

Κάπου εκεί τα… πόδια των παικτών της Αλμερίας «κόπηκαν» και οι Καταλανοί συνέχισαν ανενόχλητοι ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση. Στο 30ο λεπτό ήταν η σειρά του Πέδρο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Εστέμπαν και να κάνει το 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «μπλαουγκράνα» έχοντας πετύχει τον στόχο τους, έκοψαν ταχύτητα και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 89ο λεπτό για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Κεϊτά και να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα έχοντας «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση και θα περιμένει ουσιαστικά να μάθει τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη με την «βασίλισσα» να έχει επικρατήσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Πηγή: sport-fm