Η Φιορεντίνα έκανε γνωστό σήμερα με επίσημη ανακοίνωση ότι το Αρτέμιο Φράνκι»  θα είναι sold out, ενόψει του τελικού της Conference League της Τετάρτης (29/5)με τον Ολυμπιακό.

 «Φίλοι της Φιορεντίνα, σας ενημερώνουμε ότι η παρακολούθηση του Τελικού στην Αθήνα στο Franchi είναι Sold Out. Τα λέμε στο Franchi για να παρακολουθήσουμε μαζί τον τελικό!» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τα αποδυτήριά της στην OPAP Arena

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο πριν οι «βιόλα» βρεθούν στο γήπεδο της ΑΕΚ, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα αποκλειστικό video για το πώς έχουν διαμορφωθεί τα αποδυτήρια της ιταλικής ομάδας ενόψει του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης.

Κυριαρχεί μέσα σε αυτά το μωβ χρώμα, ενώ υπάρχουν και αφίσες με ειδικές αφιερώσεις:

  • Για τον Ρόκο (αναφορά στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, τον Ιταλοαμερικανό Ρόκο Κομίσο)
  • Για τον Τζο (στη μνήμη του CEO των «βιόλα» Τζο Μπαρόνε που πέθανε από ανακοπή τον περασμένο Μάρτιο, μόλις στα 58)
  • Για εμάς (απεικονίζονται αγκαλιασμένοι οι παίκτες της ομάδας)

Στον κεντρικό πάγκο υπάρχει το λογότυπο του UEFA Conference League, ενώ σε κάθε θέση, πάνω από τα δερμάτικα κιτρινόμαυρα καθίσματα, υπάρχει το σήμα της Φιορεντίνα.

Αποκλειστικό video από τα αποδυτήρια της ACF Fiorentina στην ΑΕΚ Arena. Το μωβ κυριαρχεί, ενώ υπάρχουν αφίσες με ειδικές αφιερώσεις:- Για τον Ρόκο (αναφορά στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, τον Ιταλοαμερικανό Ρόκο Κομίσο)- Για τον Τζο (στη μνήμη του CEO των «βιόλα» Τζο Μπαρόνε που πέθανε από ανακοπή τον περασμένο Μάρτιο, μόλις στα 58)- Για εμάς (απεικονίζονται αγκαλιασμένοι οι παίκτες της ομάδας)Στον κεντρικό πάγκο υπάρχει το λογότυπο του UEFA Europa Conference League ενώ σε κάθε θέση, πάνω από τα δερμάτινα κιτρινόμαυρα καθίσματα, υπάρχει το σήμα της Φιορεντίνα.Η ιταλική ομάδα έχει πάρει τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, καθώς γηπέδουχος είναι τυπικά ο Ολυμπιακός

Posted by Giorgio Mantaios on Monday, May 27, 2024