Η Φιορεντίνα αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα, όπου το βράδυ της Τετάρτης (29/5) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, στο μεγάλο τελικό του Conference League.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο πριν οι «βιόλα» βρεθούν στο γήπεδο της ΑΕΚ, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα αποκλειστικό video για το πώς έχουν διαμορφωθεί τα αποδυτήρια της ιταλικής ομάδας ενόψει του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης.

Κυριαρχεί μέσα σε αυτά το μωβ χρώμα, ενώ υπάρχουν και αφίσες με ειδικές αφιερώσεις:

  • Για τον Ρόκο (αναφορά στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, τον Ιταλοαμερικανό Ρόκο Κομίσο)
  • Για τον Τζο (στη μνήμη του CEO των «βιόλα» Τζο Μπαρόνε που πέθανε από ανακοπή τον περασμένο Μάρτιο, μόλις στα 58)
  • Για εμάς (απεικονίζονται αγκαλιασμένοι οι παίκτες της ομάδας)

Στον κεντρικό πάγκο υπάρχει το λογότυπο του UEFA Conference League, ενώ σε κάθε θέση, πάνω από τα δερμάτικα κιτρινόμαυρα καθίσματα, υπάρχει το σήμα της Φιορεντίνα.

Η ιταλική ομάδα έχει πάρει τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στη φυσική έδρα της Ένωσης, μιας και τυπικά γηπεδούχος είναι τυπικά ο Ολυμπιακός.

Αποκλειστικό video από τα αποδυτήρια της ACF Fiorentina στην ΑΕΚ Arena. Το μωβ κυριαρχεί, ενώ υπάρχουν αφίσες με ειδικές αφιερώσεις:- Για τον Ρόκο (αναφορά στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, τον Ιταλοαμερικανό Ρόκο Κομίσο)- Για τον Τζο (στη μνήμη του CEO των «βιόλα» Τζο Μπαρόνε που πέθανε από ανακοπή τον περασμένο Μάρτιο, μόλις στα 58)- Για εμάς (απεικονίζονται αγκαλιασμένοι οι παίκτες της ομάδας)Στον κεντρικό πάγκο υπάρχει το λογότυπο του UEFA Europa Conference League ενώ σε κάθε θέση, πάνω από τα δερμάτικα κιτρινόμαυρα καθίσματα, υπάρχει το σήμα της Φιορεντίνα.Η ιταλική ομάδα έχει πάρει τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, καθώς γηπέδουχος είναι τυπικά ο Ολυμπιακός

Posted by Giorgio Mantaios on Monday, May 27, 2024