Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Euroleague βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Στην Uber Arena οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 19:00 (Novasports Prime) τη Φενέρμπαχτσε, με τον Έργκίν Αταμάν να έχει γεμάτο το «οπλοστάσιό» του, καθώς στις προπονήσεις έχουν μπει και οι Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Το κίνητρο τεράστιο, με την ομάδα να επιστρέφει σε Final Four μετά από 12 χρόνια, όπως τεράστια είναι και η δίψα παικτών και κόσμου. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών, αφού πάνω από 2.500 θα βρεθούν στις κερδκίες της Uber Arena.

Στην απέναντι πλευρά, ούτε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντιμετωπίζει προβλήματα. «Οι παίκτες πρέπει απλά να παίξουν καλά και αυτό ελπίζουμε πως θα γίνει. Πρέπει να βγεις έξω και να παλέψεις. Δεν ήταν σημαντικό για εμένα ποιος ήταν ή το ποιος είναι το φαβορί. Πρέπει να δίνεις αποδείξεις στο παρκέ» σημείωσε σχετικά ο Λιθουανός κόουτς της Φενέρ, η οποία στην κανονική περίοδο της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε μία νίκη και μία ήττα.

Tον ημιτελικό των «πράσινων» με τη Φενέρμπαχτσε θα διευθύνουν Μπελόσεβιτς (Σερβία), Περούγκα (Ισπανία) και Ντιφαλά (Γαλλία).