Χώρισαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, όπως ανακοίνωσε η Ισπανίδα τενίστρια με story που δημοσίευσε στο Instagram την Κυριακή του Πάσχα (5/5).

Η Πάουλα Μπαντόσα αναφέρει πως αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους και ότι προχωρούν την ζωή τους, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Η Ισπανίδα τενίστρια ζητά, επίσης, να γίνει σεβαστή η προσωπική της ζωή, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους φίλους και την οικογένειά της για την υποστήριξη που δέχεται.

Αναλυτικά, η Πάουλα Μπαντόσα έγραψε για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά τα εξής:

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, των οικογενειών μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Οι δύο τενίστες δεν έκρυβαν τον έρωτά τους και συχνά εξέφραζαν δημοσίως την αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον με αναρτήσεις τους στα social media.