Μετά την Τελετή Αφής, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που θα είναι οι 33οι της ιστορίας, η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της με τελικό προορισμό το Παρίσι και σε αυτό συμμετείχε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία επιβραβεύθηκε έτσι για την ακουστική περιγραφή που έχει καθιερώσει στους αγώνες στο Καραϊσκάκη.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα γίνουν στο Παρίσι, άρχισε από τη στιγμή που άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της με τελικό προορισμό τη γαλλική πρωτεύουσα.

Νίκος Γαβαλάς

Μετά την σπουδαία Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την κορυφαία κ. Μαίρη Μηνά ως πρωθιέρεια, ξεκίνησε το ταξίδι της Λαμπαδηδρομίας και σε αυτό συμμετείχε και ο Ολυμπιακός μέσω του Διευθυντή Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης.

Νίκος Γαβαλάς

Ο λόγος για τον Νίκο Γαβαλά, τον άνθρωπο που ήθελε και καθιέρωσε την ακουστική περιγραφή στους αγώνες του Καραϊσκάκη για τους οπαδούς με οπτική αναπηρία, πρωτοβουλία για την οποία επιβραβεύθηκε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Νίκος Γαβαλάς

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γαβαλάς ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στην περιοχή της Ζαχάρως και στη συνέχεια ακολούθησε τελετή στο κέντρο της πόλης, στην οποία έδωσαν το παρών τόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, όσο και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημάς, Ισίδωρος Κούβελος.

Νίκος Γαβαλάς