Τις εξελίξεις γύρω από την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη, επισπεύδει η ήττα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έκτακτη μεταγραφική σύσκεψη παρουσία και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η ενίσχυση της ομάδας κρίνεται απολύτως απαραίτητη τόσο από την διοίκηση όσο και από τον Αργεντινό τεχνικό των «κίτρινων», ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα μόνο ξεκάθαρη δεν είναι.

Γι’ αυτό το λόγο, πραγματοποιείται σήμερα (Δευτέρα) έκτακτη σύσκεψη με βασικό θέμα τα μεταγραφικά, παρουσία και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο σκοπός της είναι να επαναπροσδιοριστούν όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι, καθώς μέχρι στιγμής δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις με αποτέλεσμα όλες οι περιπτώσεις που υπήρχαν στα υπόψη (Μπίλιτς, Καστίγιο) να έχουν μείνει σε μηδενικό στάδιο και να πρέπει να γίνουν όλες οι ενέργειες από την αρχή.

Στη σύσκεψη ο Κούπερ αναμένεται να παραδώσει τη λίστα με τους παίκτες που επιθυμεί να ενισχύσουν την ομάδα, με την υποσημείωση, όποιος από αυτούς αποκτηθεί να ενσωματωθεί άμεσα, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού.

Πηγή: sport-fm.gr