Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 89-85 από το Λαύριο στο πλαίσιο της Basket League, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ατραξιόν ήταν ο Κέβιν Πόρτερ, πρώην σταρ του ΝΒΑ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του και είχε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 λάθη, 2 κλεψίματα, 3 κερδισμένα φάουλ και… θέαμα σε κάποιες φάσεις.

Η υπογραφή του στον δικέφαλο του βορρά έσκασε σαν βόμβα αφού πρόκειται για παίκτη που δεν θα έφευγε γι κανένα λόγο από το ΝΒΑ αν δεν είχε άστατη προσωπική ζωή. Όπως και να έχει, το ταλέντο του δεν αμφισβητείται από κανέναν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και ο Πόρτερ χρόνο προσαρμογής στη νέα του ομάδα, στο νέο πρωτάθλημα, στη νέα… ήπειρο στην οποία βρίσκεται πλέον. Και φάνηκε και στο ντεμπούτο του.

Στον αγώνα με το Λαύριο ο Αμερικανός γκαρντ είχε στιγμές που χάρισε θέαμα, φάνηκε όμως, όπως είναι απολύτως λογικό, ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος από κάθε άποψη και ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα και να μπορεί να κάνει οργανωμένα -και όχι με ατομικά ξεσπάσματα- τη διαφορά.

Στο ντεμπούτο του, πάντως, «ξύπνησε» αργά και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αποφύγει την ήττα, με τον ίδιο να γράφει τελικά 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 λάθη, 2 κλεψίματα και 3 κερδισμένα φάουλ, έχοντας 3/7 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 2/3 βολές σε 25 λεπτά συμμετοχής.