Η 3η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League έφερε νέα αλλαγή δεδομένων αφού ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με 3-1 τη Λαμία, είναι ο νέος πρωτοπόρος μετά την ήττα της ΑΕΚ με 2-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το περσινό πρωτάθλημα ήταν το πιο συναρπαστικό των τελευταίων δεκαετιών και το φετινό είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό αφού έχουμε ακόμη μία αλλαγή πρωτοπόρου και δεν αποκλείεται σε λίγες μέρες να έχουμε κι άλλη.

Η 3η αγωνιστική άρχισε με τον Ολυμπιακό να νικάει με 3-0 τον Άρη και να αφήνει πίσω του τις ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, για να πάρουν σειρά στη συνέχεια τα παιχνίδια που είχαν μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία και οι Πράσινοι τους Κιτρινόμαυρους.

Έτσι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάτησε στην κορυφή και είναι στο +1 από αυτή του Ματίας Αλμέιδα λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι δικεφάλων στην OPAP Arena, με τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ, παράλληλα, να μένει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου και να έχει μπροστά του το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολυμπιακός – Άρης 3-0
ΠΑΟΚ – Λαμία 3-1
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ 66
ΑΕΚ 65
Παναθηναϊκός 62
Ολυμπιακός 60
Άρς 48
Λαμία 34

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)

Κυριακή (7/4)

Λαμία – Ολυμπιακός (17:00)
Άρης – Παναθηναϊκός (19:30)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:30)