Η Γεωργία είναι το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει η Εθνική Ελλάδας για να προκριθεί στα τελικά του Euro 2024 και η αποστολή της δεν θα είναι καθόλου εύκολη, με τους αντιπάλους της ομάδας του Γκουστάβο Πογέτ να ποντάρουν στον Χβίτσα Κβαρατσχέλια της Νάπολι.

Λίγη ώρα πριν η Εθνική μας ομάδα νικήσει με 5-0 το Καζακστάν στην OPAP Arena, οι Γεωργιανοί είχαν καθαρίσει με 2-0 το Λουξεμβούργο χάρη σε δύο γκολ του Μπούντου Ζιβζιβάτσε. Αυτός ήταν που έστειλε την ομάδα του στον «τελικό» πρόκρισης, αυτός είναι που έκανε τώρα και δηλώσεις, τονίζοντας ότι… ήρθε η ώρα του Κβαρατσχέλια.

«Πρέπει να προκριθούμε, η μισή δουλειά έχει γίνει. Ζητώ από τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουν την ίδια ατμόσφαιρα με την Ελλάδα. Μετά την κίτρινη κάρτα του «Κβάρα» υποσχέθηκα στην ομάδα ότι θα φρόντιζα προσωπικά το Λουξεμβούργο, τώρα αφήνω τον Κβαρατσκέλια να αναλάβει την Ελλάδα», ήταν τα λόγια του.

Υπενθυμίζουμε ότι το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι και το οποίο χωράει 50.000 θεατές θα είναι κατάμεστο αφού έγινε sold out μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στη Γεωργία.