Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αναχώρησε για την Τιφλίδα όπου την Τρίτη (26/3, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στον αγώνα που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 και ο Δημήτρης Πέλκας έστειλε το μήνυμά του στους Έλληνες φιλάθλους μέσα από το αεροπλάνο.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ καθάρισε εύκολα με 5-0 το Καζακστάν στην OPAP Arena και απέχει, πλέον, 90 λεπτά από τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα γίνει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Για να βρεθεί και η Εθνική Ελλάδας θα πρέπει να νικήσει τη Γεωργία εκτός έδρας και το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι εξαιρετικό, με τον Πέλκα να στέλνει το μήνυμά του στους φιλάθλους μέσα από το αεροπλάνο.

«Καλησπέρα, επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο για Τιφλίδα. Όσοι μπορείτε να είστε κοντά μας και όσοι μας στηρίξετε από μακριά, τα λέμε την Τρίτη στις 19:00», ανέφερε ο 30χρονος άσος, με τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος ήταν στο πίσω κάθισμα, να παρακολουθεί με… ενδιαφέρον.