Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (26/3) τη Γεωργία στην Τιφλίδα στον αγώνα που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρόκριση για το Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογέτ με τους παίκτες του δεν θα είναι μόνοι τους αφού η ΕΠΟ δικαιούται να πάρει 2.300 εισιτήρια.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε -και μάλιστα με εμφατικό τρόπο- αυτό που έπρεπε κόντρα στο Καζακστάν και έχει πλέον μπροστά της το μεγαλύτερο παιχνίδι της εδώ και μια δεκαετία.

Η αναμέτρηση με τη Γεωργία δίνει την ευκαιρία στην Εθνική ομάδα να προκριθεί στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ 2014 και ο Πογέτ με τους παίκτες του είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να τα καταφέρουν.

Αποφασισμένοι, όμως, είναι και οι Έλληνες φίλαθλοι να σταθούν στο πλευρό τους σε αυτόν τον «τελικό», με την ΕΠΟ να δικαιούται 2.300 εισιτήρια και τα αιτήματα που έχει δεχθεί να είναι πάρα πολλά. Η Ελλάδα, επομένως, δεν θα είναι μόνη της στην Τιφλίδα, όπου ελπίζει να στήσει ένα μεγάλο πάρτι για την πρόκρισή της στο Euro 2024.