Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, το οποίο φυσικά θα βρίσκεται στην OPAP Arena, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του και σύντομα θα γίνουν τα εγκαίνιά του, με την ΠΑΕ να δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς να κερδίσουν μια θέση στη γωνία που θα είναι αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας.

Τον περασμένο Νοέμβριο, πριν πέντε μήνες δηλαδή, η Ένωση εγκαινίασε το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που βρίσκεται στην OPAP Arena και εκεί θα βρίσκεται και το Μουσείο Ιστορίας της. Οι εργασίες είναι στην τελική ευθεία και σύντομα θα είναι όλα και για τα δικά του εγκαίνια, με την ΠΑΕ να δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να κερδίσουν για πάντα μια θέση σε αυτό.

Και το πώς θα γίνει αυτό, το εξήγησαν οι Κιτρινόμαυροι μέσω ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρουν τα εξής…

«Φίλοι της ΑΕΚ

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, στην OPAP Arena, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για να ανοίξει τις πύλες του στον κόσμο της ομάδας μας κι όχι μόνο.

Ένας ειδικός χώρος στο Μουσείο μας, θα είναι αφιερωμένος σ’ Εσάς. Στον απλό, ανώνυμο φίλαθλο της ΑΕΚ, που είναι πάντα στο πλευρό της. Αυτόν τον χώρο επιθυμούμε να τον δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι. Σε αυτό το πλαίσιο, σας ζητάμε να μας στείλετε φωτογραφίες από την παρουσία σας κοντά στην ΑΕΚ ή γενικότερα που να αποτυπώνουν τη σχέση σας με την ΑΕΚ. Οι πιο κατάλληλες από αυτές, ανάλογα με τα κριτήρια του δημιουργικού μας τμήματος, θα μπουν σε αυτόν τον ειδικό χώρο στο Μουσείου της Ιστορίας της Ομάδας μας.

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας, μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι την προσεχή Τετάρτη 27/3, στις 17.00. Επισημαίνουμε πως η αποστολή των φωτογραφιών σημαίνει ταυτόχρονα και την αποδοχή από μέρους σας για την χρησιμοποίηση τους.

Εσείς είστε το ζωντανό κομμάτι της ΑΕΚ και της ιστορίας της, εσείς είστε η ΑΕΚ. Περιμένουμε τις δικές σας μοναδικές στιγμές κοντά στην μεγάλη μας αγάπη».