Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια του Αγώνα της Κορίνθου με τον Παναργειακό και βασικό «πρωταγωνιστή» τον Αλέξη Κούγια.

Ο πρώην πλέον ιδιοκτήτης της Κορίνθου, μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής για τον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής εξέδωσε ανακοίνωση κατά των διαιτητών, ενώ απέλυσε και τον προπονητή της ομάδας και στη συνέχεια παραιτήθηκε και ο ίδιος από τη διοίκηση της Κορίνθου.

Ο πρόεδρος του Παναργειακού, Στάυρος Τσιόδρας, μίλησε για όσα συνέβησαν στον αγώνα, τονίζοντας ότι έγινε φραστική επίθεση εναντίον του, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Κούγιας μίλησε άσχημα για τη μητέρα του η οποία έχει «φύγει» από τη ζωή εδώ και ένα έτος. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι ο ποινικολόγος εξαπέλυσε απειλές εναντίον του κόσμου του Παναργειακού.

«Δεν κατεβαίνουμε σ’ αυτό το επίπεδο. Ο άνθρωπος, παρ’ όλο που είναι ένας καλός δικηγόρος, αποδείχθηκε ότι πολλές στιγμές είναι κατώτερος και από έναν απλό πολίτη με αυτά που είπε. Συγκεκριμένα για όσα είπε για την μάνα μου, η οποία μητέρα μου έχει φύγει από την ζωή εδώ κι ένα χρόνο και επίσης άλλος για τον κόσμο, ότι δεν θα φύγετε από δω ζωντανοί κλπ. Αυτά δεν λέγονται, ειδικά από έναν μεγάλο επιστήμονα, ο οποίος είναι ένας δικηγόρος, που σέβεται όλος ο κόσμος», είπε ο πρόεδρος του Παναργειακού.