Ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το εμφατικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από όσα είδε από την ομάδα του, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Ερυθρόλευκων στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη…

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Μόνο συγχαρητήρια. Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι, τίποτε άλλο».

Για το ματς: «Το 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Βάλαμε πρώτοι γκολ κι αναγκάστηκαν να βγουν. Εμείς πιέζαμε ψηλά, αυτοί ρίσκαραν. Βγήκαμε στην κόντρα και βρήκαμε δύο γκολ. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε με την πίεση που είχε όταν ήταν πίσω στο σκορ».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: «Δεν ξέρω τι συνέβαινε στον Ολυμπιακό πριν έρθω, έχω ιδέα τι θέλω να εφαρμόσω αυτήν τη στιγμή. Θέλω να παίζουμε επιθετικά και να πατάμε στο γήπεδο του αντιπάλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα κι αν είσαι στο γήπεδο του αντιπάλου, πρέπει να αμύνεσαι αποτελεσματικά. Αν το κάνεις, τότε έχεις αποτελέσματα όπως αυτό που είδαμε απόψε.

Το να παίζεις κάθε τρεις μέρες είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων, όσων παίζουν στην Ευρώπη ξέρουν. Σίγουρα είναι κουραστικό, οι παίκτες παίζουν δυνατά και είναι πολύ κουρασμένοι σε κάθε παιχνίδι, αλλά έτσι είναι η κατάσταση και θα την αποδεχθούμε».