Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα πάνε καθόλου καλά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ντοκ Ρίβερς, όπως δείχνουν οι πέντε ήττες σε έξι αγώνες, με τον Αντρές Νοτσιόνι να κατηγορεί για αυτό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ λόγω της απομάκρυνσης του Έιντριαν Γκρίφιν.

Οι Μπακς είχαν αρχίσει τη σεζόν με τον Γκρίφιν ως προπονητή και είχαν ρεκόρ 30-13, επίδοση που τους έφερνε στη 2η θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Η εικόνα της ομάδας όμως, το μπάσκετ που έπαιζε, δεν άρεσε και τόσο, με συνέπεια να έρθει η απόλυσή του.

Αυτό έγινε τον Δεκέμβριο με τον Ντοκ Ρίβερς να παίρνει τη θέση του και από τότε τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά αφού σε έξι αγώνες η ομάδα του Μιλγουόκι έχει υποστεί πέντε ήττες. Αποτέλεσμα; Ο Νοτσιόνι, ο παλαίμαχος Αργεντίνος που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα σε Σικάγο Μπουλς, Σακραμέντο Κινγκς και Φιλαντέλφια Σίξερς, να τα βάζει με τον Αντετοκούνμπο και τον Λίλαρντ. Τα δύο μεγάλα ονόματα της ομάδας δηλαδή.

«Όσο περνά ο καιρός, όλα τα λούτρινα ζωάκια χάνουν τα μαλλιά τους. Ο Αντετοκούνμπο πάντα δούλευε πάνω στην άψογη εικόνα του του και στη συζήτηση ότι δεν υπάρχει αποτυχία. Ωστόσο, για μένα, ο Γκρίφιν «σκοτώθηκε» από αυτόν, μαζί με τον Λίλαρντ. Γνώρισα τον Γκρίφιν στο Σικάγο. Ήταν μέντορας και τον θυμάμαι ως σπουδαίο τύπο. Ίσως ήταν πρωτάρης, εντάξει, αλλά τον «έφαγαν». Και τώρα το Μιλγουόκι είναι ακόμη χειρότερο από πριν. Ποιος είναι υπεύθυνος;», αναρωτήθηκε ο Νοτσιόνι.