Πυρ και μανία είναι ο Νίκος Μαχλάς με τα επεισόδια που συνέβησαν στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ και τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί από την προεδρία του κρητικού συλλόγου.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιμένει στην απόφαση του να εγκαταλείψει τη θέση του, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα και να τιμωρηθούν όσοι πρέπει. Αναλυτικά όσα είπε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6. «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως έχω σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά την παραίτηση μου το κάνω μέσω λογικής. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Δεν μπορεί να γίνονται τέτοια γεγονότα και να μένουν ατιμώρητα. Επιτέλους, κάτι πρέπει να γίνει, κάποιοι πρέπει να πάρουν κάποια μέτρα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Δεν αλλάζει τίποτα στην ομάδα. Ίσα ίσα, το ποδοσφαιρικό τμήμα διαφέρει με το διοικητικό. Άλλο η ομάδα κι άλλο τα γεγονότα που έγιναν στα Γιάννινα. Πέρυσι, φτάσαμε να παίζουμε μπαράζ για να ανέβουμε στην Σουπελίγκα και διαιτητές μεγάλου επιπέδου μας κατακρεουργούν. Έχουν γίνει πολλά εις βάρος της ομάδας μας και φαινόμαστε αβοήθητοι τελείως κι αυτός είναι ο λόγος της παραίτησης μου».

Μάλιστα, τόνισε ότι σκέφτηκε να πάρει την ομάδα του και να αποχωρήσει: «Το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν να πάρω την ομάδα και να φύγω. Εγώ σαν πρόεδρος της ομάδας τι πρέπει να κάνω; Είναι ντροπή αυτά τα γεγονότα. Όταν ευχαρίστησα τον πρόεδρο του ΠΑΣ το έκανα από καρδιάς αλλά νιώθω απαίσια όταν με κατηγορεί πως συναίνεσα να συνεχιστεί το παιχνίδι και τον καλώ να το διαψεύσει και να πει την αλήθεια στον κόσμο. Το θέμα είναι τι τιμωρίες πρέπει να υπάρξουν».

Τέλος αναφέρθηκε και στην ευθύνη του διαιτητή λέγοντας: «Σαφώς και ο διαιτητής πήρε την έγκριση από υψηλά ιστάμενους. Αυτή είναι κατάντια. Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε θύματα; Πρέπει να μάθουμε με ποιους μίλησε ο διαιτητής, να μιλήσουν όλοι ανοιχτά και να πέσουν οι μάσκες. Όλα αυτά με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση μήπως και κάποιοι καταλάβουν τι κάνουν στο ποδόσφαιρο και να το διορθώσουν».

Πηγή: gazzetta.gr