Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Παρασκευή (26/1) την απόκτηση του Μόουζερ Ράιτ αφού ήταν απαραίτητη μία μεταγραφή μετά τους τραυματισμούς των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Αμερικανό σέντερ να έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο (28/1) και να τονίζει ότι θέλει να κάνει υπερήφανους όσους τον επέλεξαν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε τον Ράιτ για ενίσχυση στους ψηλούς μετά τους τραυματισμούς που προέκυψαν και ο Αμερικανός ήρθε με τρομερή διάθεση στην Ελλάδα, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του μετά την προσγείωσή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Έχω ακούσει πολλά υπέροχα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που θα γίνω μέλος αυτού του οργανισμού. Ναι είναι το νέο βήμα στην καριέρα μου. Μίλησα σε όλους για αυτό, στη μαμά μου, στον αδερφό μου στους στενούς φίλους και τους συγγενείς μου. Όλοι υποστήριξαν την απόφασή μου.

Όταν μαθαίνεις ότι σε θέλει μία ομάδα της Euroleague αγχώνεσαι λίγο γιατί αποτελεί όνειρο πολλών παικτών. Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω πραγματικότητα. Έχω δουλέψει σκληρά για να πάρω αυτή την ευκαιρία στη Euroleague. Ελπίζω να μείνω υγιής, να δείξω στον Ολυμπιακό τις ικανότητές μου και να τους κάνω όλους περήφανους.

Δούλεψα πολύ σκληρά το καλοκαίρι με τους προπονητές μου και τώρα είμαι έτοιμος να βγω στο παρκέ και να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω», είπε αρχικά ο Ράιτ, από τον οποίο ζητήθηκε ένα σχόλιο για το γεγονός ότι θα παίξει στη θέση του Μιλουτίνοφ.

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει αναδείξει μεγάλα ταλέντα. Το επόμενο βήμα του ταξιδιού μου με έφερε εδώ για να ανταγωνιστώ. Ελπίζω να μάθω λίγα περισσότερα πράγματα για την Αθήνα και την Ελλάδα. Δεν το έχω πολυσκεφτεί, θέλω να κολλήσω καλά με την ομάδα πρώτα από όλα. Μετά θα δούμε για τα υπόλοιπα. Πρέπει να μιλήσω με τον κόουτς, να δω τι θέλει από εμένα», ήταν τα λόγια του.