Το συμβόλαιο του Γιώργου Μασούρα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν το έχει ανανεώσει ακόμη, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να τον καλοβλέπουν ως ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι και το Kicker να κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά της Μπόχουμ.

Ο διεθνής Έλληνας παίκτης υπέγραψε στους Ερυθρόλευκους τον Ιανουάριο του 2019 και από τότε μετράει 240 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 55 γκολ και 29 ασίστ. Οι αριθμοί του, με λίγα λόγια, είναι καλοί αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες δεν έχει ανανεωθεί και αυτό σημαίνει ότι αποτελεί στόχο για διάφορες ομάδες.

Μία από αυτές, όπως αναφέρει σε σχετικό κομμάτι το Kicker, είναι η Μπόχουμ, η οποία φέρεται να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και να έχει ψηλά στη λίστα της τον Μασούρα, στοχεύοντας στο να τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Από την 1η Φεβρουαρίου, άλλωστε, ο 30χρονος άσος θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος.

Σε ό,τι αφορά τη φετινή σεζόν, ο Μασούρας μετράει μέχρι στιγμής 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 8 γκολ.