Την προφορική συμφωνία με τον Κώστα Μήτρογλου επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γεράσιμος Βεντούρης. Παράλληλα εξήγησε γιατί δεν προχωρά, τουλάχιστον προς το παρόν, ο δανεισμός του Κουμορτζί στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γεράσιμος Βεντούρης στον Sentra 103,3:

Για τον Μήτρογλου: «Προφορικά έχει συμφωνήσει ο παίκτης και περιμένουμε εντός της ημέρας να τελειώσει το θέμα και να υπογράψει».

Για τον Κουμορτζί: «Από την πλευρά του Ολυμπιακού το θέμα έχει παγώσει. Ο κ. Μαρινάκης μου είπε χθες: «Τον Μήτρογλου δεν θα τον έδινα στον Πανιώνιο αν δεν ήσουν εσύ. Δεν θέλω να βρίζουν εσένα και εμένα και κανέναν άλλο», για αυτό δεν θέλει να προχωρήσει τη διαδικασία».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να κάνει ο Πανιώνιος: «Κοιτάμε και για δεξί μπακ, όπου εκεί είχαμε κάνει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να μας δοθεί δανεικός ο Γκαλίτσιος. Κοιτάμε επίσης για δύο χαφ».

Για τις αντιδράσεις των φίλων του Πανιωνίου: «Με απασχολεί η ομάδα, το αν αρέσω ή όχι στον κόσμο δεν είναι προτεραιότητά μου, προτεραιότητά μου είναι να κάνω το καλύτερο για τον Πανιώνιο».

Πηγή: gazzetta.gr