Η ΑΕΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον Άρη, την Τετάρτη (17/1), στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας και ο Ματίας Αλμέιδα δέχθηκε την επίσκεψη του ελληνικού συνδέσμου οπαδών της Ίντερ, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από το 2022 μέχρι το 2004.

Ο Αλμέιδα υπήρξε ένας από τους καλύτερους Αργεντίνους χαφ της γενιάς του, έχοντας σταθερά μια θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του και παράλληλα αγωνιζόταν για οκτώ χρόνια στην Ιταλία, στη Serie A, η οποία ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου τότε.

Ο Αργεντίνος ήταν αρχικά στη Λάτσιο (1997-00), μετά στην Πάρμα (2000-02) και στη συνέχεια πήγε στην Ίντερ (2002-04), πριν κάνει ένα σύντομο πέρασμα και από τη Μπρέσια (2004-05), με τους Έλληνες οπαδούς των Μιλανέζων να μην τον ξεχνάνε.

Έτσι, με αφορμή τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, το Inter Club Greece επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή της Ένωσης και τα μέλη του είχαν την ευκαιρία να κάνουν δώρο στον Αλμέιδα μια φανέλα των Νερατζούρι με το όνομά του και τον αριθμό που φορούσε, συζητώντας για λίγο μαζί του για εκείνα τα χρόνια και βγάζοντας και τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία με το πανό του κλαμπ.