Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την ΑΕΚ για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ηττήθηκε με 1-2 μένοντας στο -8 από την κορυφή, με τα νεύρα να είναι έντονα στις τάξεις του λόγω κάποιων διαιτητικών αποφάσεων, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Οι Ερυθρόλευκοι φωνάζουν για ένα γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε και ένα πέναλτι που θεωρούν πως έκανε ο Κάλενς στον Ναβάρο και δεν υποδείχθηκε, με αντιπρόεδρο και νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ να αναφέρει τα εξής στις δηλώσεις του…

«Κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγάλη ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία που έστηνε παιχνίδια με τη συμμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δύο κλόουν τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη.

Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ, ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων. Έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ. Δεν σέβεται τη δημοκρατία. Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Στήνουν κάθε Κυριακή παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν να φέρνεις αυτόν τον διαιτητή εδώ».